Laatste seizoen 'Black Lightning' binnenkort te bekijken op Netflix

Laatste seizoen 'Black Lightning' snel op Netflix

Het laatste seizoen van de superheldenserie verschijnt deze maand nog op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 15 juni 2021 om 17:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van de serie Black Lightning is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix. Dat is goed en tegelijkertijd ook slecht nieuws voor de fans. Het vierde seizoen is namelijk ook het laatste.
Vorige maand werd bij The CW nog de finale aflevering uitgezonden van de Amerikaanse superheldenserie. De laatste aflevering maakt deel uit van het vierde seizoen dat vorig jaar in de maand november werd aangekondigd.

Traditioneel gezien wordt eerst het volledige seizoen uitgezonden bij The CW vooraleer ze haar weg kan vinden naar Netflix. Dat is ondertussen gebeurd en dus ligt de weg richting de lancering op 's werelds grootste streamingdienst helemaal open.

Nog deze maand
Fans van Black Lightning hoeven helemaal niet meer lang te wachten tot het laatste seizoen van hun favoriete serie te bekijken is bij Netflix. Dat is namelijk het geval vanaf 29 juni 2021.

Black Lightning vertelt het verhaal van Jefferson Pierce. Hij heeft er enkele jaren geleden reeds voor gekozen om zijn geheime identiteit achter zich te laten. Op het ogenblik dat zijn dochter wordt gerekruteerd voor een plaatselijke misdaadbende wordt hij echter terug een superheld die de strijd aanbindt met het kwaad.

Het laatste seizoen van Black Lightning kan je bekijken bij Netflix vanaf 29 juni 2021.


Lees meer over: Black Lightning, serie, series, Netflix

Populair nieuws