search
'Stargirl' wordt "oprecht eng" in zijn tweede seizoen
Series / Nieuws

'Stargirl' wordt "oprecht eng" in zijn tweede seizoen

De serie Stargirl neemt een iets andere wending dan we misschien verwacht hadden.

DC-serie Stargirl keert op 10 augustus terug voor een tweede seizoen. Als het eenmaal zover is, kunnen we verwachten dat het nog geen prettige zaak wordt voor de Justice Society of America.

In het tweede seizoen staat de groep een behoorlijk duistere bedreiging te wachten. Dat zegt Joy Osmanski, die Paula Brooks/Tigress speelt, een van de leden van de Injustice Society. De actrice vertelde dat ze haar kinderen het nieuwe seizoen niet zal laten zien, zo duister wordt het.

Heel duister
"Het tweede seizoen wordt een stuk duisterder, wat heel leuk is. Je zou bij dit soort serie bijna niet verwachten dat zo'n kans zich voordoet. Ik kan je zeggen dat de duistere krachten die aan het werk zijn, oprecht eng zijn, mijn kinderen mogen dat tweede seizoen ook niet kijken," zei Osmanski.

Kijkers kregen al een eerste voorproefje voor wat het worden gaat, aan het einde van het eerste seizoen. En het nieuwe seizoen belooft daar dus op voort te borduren.

Showrunner Geoff Johns vertelde daar al over dat de Black Diamond een grote rol krijgt hierin. "Het ding is, het is een oeroud wezen, een entiteit, die zich voedt met de zonden en de rouw die mensen voelen. Al dat duister zit daar al een lange, lange tijd in gevangen en voedt zich met die interne duisternis van de mensheid."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen