Over en uit voor NBC-serie 'Manifest'

Over en uit voor NBC-serie 'Manifest'

Het derde seizoen van de serie vormt daarmee ook meteen het einde...

Geoffrey Ketels, 15 juni 2021 om 20:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Drie seizoenen lang konden we genieten van de verhaallijn van de serie Manifest. Nu komt het verhaal echter toch ten einde.
NBC heeft op z'n zachtst gezegd zeer kort op de bal gespeeld met het al dan niet verlengen van de serie Manifest. Slechts een paar uur vooraleer de opties op de cast zouden verlopen heeft NBC immers het nieuws naar buiten gebracht dat er geen vervolg meer zal verschijnen.

Dat er na amper drie seizoenen reeds een einde komt aan de reeks is opvallend. Men heeft er namelijk nooit een geheim van gemaakt dat het plan was om zes seizoenen uit te brengen. Ondertussen zijn er drie seizoenen verschenen en daar blijft het dus ook bij.

Opvallend
Dat er vroegtijdig afscheid wordt genomen van de reeks is des te opvallender omdat eigenlijk helemaal niets in die richting wees. De waarderingen waren goed en ook de kijkcijfers wisten de verwachtingen eigenlijk doorgaans altijd vrij vlot in te lossen. De kans bestaat uiteraard nog steeds dat een ander netwerk de reeks zal overnemen.

Manifest vertelt het verhaal van de passagiers evenals de bemanning aan boord van Montego Air Flight 828. Zij halen allen opgelucht adem wanneer ze na een behoorlijk turbulente routinevlucht terug veilig voet aan de grond hebben gezet. Echter wordt al snel duidelijk dat er tijdens die vlucht vijf jaar voorbij zijn gegaan.

Naarmate duidelijk wordt wat er zich precies heeft afgespeeld worden niet alleen de bemanningsleden en de crew in een steeds dieper mysterie gezogen, maar ook hun geliefden.

Hoe het ook zij, op dit moment ziet het er dus naar uit dat er geen vierde seizoen van de serie Manifest meer zal verschijnen.

Lees meer over: Manifest, serie, series, NBC

Populair nieuws