Komt er een 'Captain America'-serie naar Disney+?

Dat is pas een interessant gerucht rond het toekomstplan van Marvel Studios.

Jim Pedd, 17 juni 2021 09:21

Keert Chris Evans terug in de rol van Captain America in het Marvel-universum? De acteur zegt van niet. Marvel-baas Kevin Feige zegt ook van niet. Maar geruchten blijven er genoeg rondgaan, natuurlijk ook vandaag weer.
De site Giant Freakin Robot beweert zelfs dat er een televisieserie komt rond Captain America voor op Disney+. De kans daarop lijkt bijzonder klein, maar Evans zou getekend hebben voor meerdere films of series. Op die manier kan zijn personage dan terugkeren.

Steve terug in de tijd
In de serie rond Captain America zouden we te zien krijgen hoe Steve Rogers door de tijd, geschiedenis, ruimte en zelfs verschillende dimensies reist om de Infinity Stones terug te brengen naar de tijd waar ze horen.

Hij zou zelfs hulp inroepen van zijn voormalige aartsvijand Johann Schmidt, ofwel de Red Skull, om hem bij te staan met het terugplaatsen van de Soul Stone.

Eerlijkheidshalve klinkt het gerucht nogal onzinnig. Marvel Studios lanceerde immers de serie The Falcon and the Winter Soldier, die eindigde met de titel Captain America and the Winter Soldier, een verwijzing naar het feit dat het personage van acteur Anthony Mackie zijn nieuwe identiteit als Cap omarmde.

Waarom zou Marvel Studios dan terug in de tijd springen met een serie rond Steve Rogers?
Bron: GFR

Lees meer over: Captain america, Disney Plus, MCU, marvel studios

Populair nieuws