Fan van gigahit 'Cruel Summer'? Dan krijg je nog meer!

Fan van 'Cruel Summer'? Dan krijg je nog meer!

De serie krijgt een tweede seizoen van Freeform, en komt naar Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 17 juni 2021 10:01

De serie Cruel Summer is de best bekeken serie ooit van Freeform. En dus is het niet gek dat de boel een tweede seizoen krijgt. Dat vlak nadat de finale van de serie te zien is geweest.
De serie van Jessica Biel schijnt met een nieuw verhaal terug te keren. De vraag is of we dan dezelfde personages en acteurs te zien krijgen, of dat men het verhaal op eenzelfde manier vertelt met een nieuwe cast aan personages.

Cruel Summer
Cruel Summer is de eerste die debuteerde onder de leiding van de nieuwe Freeform-baas Tara Duncan. Onder haar werd het de best bekeken serie ooit van de televisiezender die van Disney is en zelfs de meest bekeken nieuwe dramaserie op een kabelzender bij vrouwen van tussen de 18 en 34 jaar oud.

Er keken gemiddeld 6,8 miljoen mensen naar een aflevering, waarmee het ook echt een succes is.

Cruel Summer is een psychologische thriller die twee jonge vrouwen volgt: Kate Wallis (het populaire meisje met een heerlijk leven die op een dag vermist raakt) en Jeanette Turner (de nerd die verbonden wordt aan haar verdwijning).

Hoewel alles erop wijst dat Jeanette schuldig is, rijst al snel de vraag of Kate wel is wie ze leek te zijn. Het verhaal wordt over drie zomers verteld, met wisselende perspectieven en laat zien hoe een meisje van een lieve outlier kan verworden tot een van de meest gehate mensen van Amerika.
Bron: Deadline

Lees meer over: Cruel Summer, Freeform, Amazon Prime Video

Populair nieuws