search
Behoorlijk gaaf nieuws voor 'Black Mirror'-fans
Series / Nieuws

Behoorlijk gaaf nieuws voor 'Black Mirror'-fans

De fans van Black Mirror, toch een beetje de Twilight Zone van onze tijd, kunnen blij zijn met dit nieuws.

De serie Black Mirror blijft verbazen. Nu horen we namelijk dat er mogelijk een spin-off van het kindje van Charlie Brooker komt.

Elke aflevering van Black Mirror vertelt weer een ander verhaal. Een van de best ontvangen afleveringen is die uit 2017 met de titel USS Callister. Deze won maar liefst vier Primetime Emmy Awards, waaronder die voor een Outstanding Television Movie.

Gave aflevering
De aflevering was een spin op Star Trek. We volgen het personage Robert Daly, gespeeld door Jesse Plemons. Hij is een game-ontwikkelaar die zich terugtrekt in een gesimuleerde wereld die heel erg geïnspireerd is op de serie uit de jaren zestig.

Daly speelt een tirannieke versie van Captain Kirk, die zijn bemanning rond commandeert omdat ze overal mee akkoord moeten gaan. Een van de personages is verder Nanette Cole (Cristin Miliote), een medewerker van Daly die hij namaakt in het spel en zich al snel realiseert dat ze gevangen zit in het spel.

De aflevering eindigt ermee dat de virtuele crew in opstand komt tegen hun wrede baas en vervolgens besluit het virtuele universum te verkennen. Giant Freakin Robot stelt dat hier een serie over wordt gemaakt, eentje waar we al jaren geruchten over horen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen