Megaorgie in 'The Boys' wordt echt knettergek

Megaorgie in 'The Boys' wordt echt knettergek

Showrunner Eric Kripke heeft de dailies gezien en belooft dat het een bijzondere special wordt.

Jim Pedd, 17 juni 2021 om 12:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Herogasm is iets waar fans van The Boys al over nadenken sinds bevestigd werd dat de televisieserie van Amazon Prime Video dat element uit de comics naar live-action gaat brengen. Velen dachten dat het te ver zou gaan voor een live-action serie.
Dat komt vooral omdat Herogasm een behoorlijk gestoord evenement in de comics is. Maar showrunner Eric Kripke bevestigde onlangs al dat die verhaallijn naar de serie van Amazon Prime Video komt. En wederom teaset hij die aankomende verhaallijn.

Gestoorde seks
In een bericht op Twitter schreef Kripke: "Um. Dus. Ik heb de dailies gezien en die zijn, verreweg, de meest gestoorde dailies die ik ooit in mijn carrière gezien heb. #YouAreNotF-ckingReady." Daarop reageerde het officiële account van de serie met de opmerking: "als je ons op deze manier blijft teasen, gaan we een Herogasm hebben".In de Herogasm-comic vertellen de Vought-superhelden het brede publiek dat ze de ruimte in reizen om het op te nemen tegen een bedreiging voor de hele planeet. In werkelijkheid reizen ze naar een eiland om te ontspannen. Althans, om gestoorde seks te hebben.

In de comics maakt Soldier Boy voor een belangrijk deel onderdeel uit van de verhaallijn. Hij probeert in de comics Homelander te versieren om een plek binnen The Seven te veroveren. Niet alleen krijgt hij die niet, ook eindigt hij in een vervelende en compromitterende positie.
Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Eric Kripke, Herogasm

Populair nieuws