search
Disney+ stopt met nieuwe series op vrijdagen, dit wordt de nieuwe dag
Series / Streaming-diensten

Disney+ stopt met nieuwe series op vrijdagen, dit wordt de nieuwe dag

Disney+ gaat zijn nieuwe afleveringen op een andere dag lanceren dan tot nu toe het geval was.

Het lijkt erop dat het besluit van Disney+ om Marvel-serie Loki voortaan op woensdagen uit te brengen geen exclusief besluit is geweest. Als het een test was, is de serie met vlag en wimpel geslaagd.

Diseny+ heeft namelijk besloten om voortaan van de woensdagen zijn vaste releasedag te maken. Dat betekent dat vanaf nu alle Originals van Disney+ op woensdagavond een nieuwe aflevering lanceren. Daarom lijkt de serie Monsters at Work zijn release ook wat op te hebben moeten schuiven.

Vrijdag of woensdag
Je hoeft je geen zorgen te maken over de manier waarop series nu uitgebracht worden. Series die nu al gaande zijn op Disney+ en op vrijdagen een nieuwe aflevering krijgen, blijven op vrijdagen uitkomen. Dat geldt dus bijvoorbeeld voor Star Wars: The Bad Batch.

Belangrijk is wel dat de series Monsters at Work, Turner & Hooch, Behind the Attraction, Chip 'n' Dale: Park Life, Turning the Tables with Robin Roberts, The Wonderful World of Mickey Mouse, Growing Up Animal en Short Circuit op woensdagen een nieuwe aflevering krijgen.

Dat Disney+ deze keuze gemaakt heeft, betekent dat drie van de grootste streamingdiensten hun originals nu op drie opeenvolgende dagen lanceren. Disney+ op woensdag, HBO Max op donderdag en Netflix op vrijdag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen