search
Fan van dino's? Dan hebben we goed nieuws rond 'Jurassic World'

Fan van dino's? Dan hebben we goed nieuws rond 'Jurassic World'

Jurassic World: Camp Cretaceous krijgt sowieso een vierde seizoen, dat is topnieuws!

Jim Pedd
Jurassic World Camp Cretaceous krijgt een vierde seizoen. De serie ging in september 2020 van start en is nu bezig met zijn derde seizoen. Een indrukwekkende prestatie, die deels mogelijk is doordat de makers vanaf het begin een verhaal gepland hebben.

Daarnaast kunnen de animatoren heel effectief aan de slag, waardoor de serie in redelijk rap tempo gemaakt wordt. Zo zagen we in het eerste seizoen dat er een groepje jonge overlevenden was in Jurassic World. Hen volgden we in de seizoenen daarna.

Overleven op Isla Nublar
In het eerste seizoen kwamen we erachter dat de kids wachtten op hulp die maar niet kwam. In het tweede seizoen leerden ze hiermee omgaan en te accepteren dat ze moesten leren op een wereld met dinosaurussen; vervolgens waren er jagers die het voorzien hadden op de dino's en tot slot ontsnapten ze van Isla Nublar, met dinosaurus aan boord van hun boot.

Het vierde seizoen belooft nu heel interessant te worden en producent Colin Trevorrow belooft nu dat dit er komt, compleet met een verhaal dat hem enorm geboeid heeft. Meer nog dan alle andere verhalen in de serie tot nu toe.

De kans is groot dat, gezien eerdere releases, het vierde seizoen al in de loop van september te zien is op Netflix.Aanbevolen artikelen