Netflix voegde deze week 17 (!) series nieuw toe

Netflix voegde deze week 17 (!) series nieuw toe

Het was een behoorlijk drukke week op Netflix met maar liefst 15 nieuwe series.

Jim Pedd, 18 juni 2021 om 18:33

Het gaat er goed aan toe op Netflix deze week, met maar liefst vijftien nieuwe series. We kijken eerst naar de series waarvan een nieuwe aflevering debuteerde en dan naar series met complete seizoenen.
DC's Legends of Tomorrow (S06E06): Mick volgt Sara. De anderen vermommen Johns herenhuis als een psychiatrische inrichting uit de jaren 50 om een alien te ondervragen die zich voordoet als Amelia Earthart.

The Flash (S07E13): Cecile probeert uit een telepathische gevangenis te ontsnappen. Chester vervangt Cisco, maar de overgang verloopt moeizaam. Team Flash plant een roofoverval.

Let's Eat: Een verzekeringsagent met een foodblog komt een vriendin van de basisschool tegen die het op hem gemunt heeft. Maar al snel wordt hij haar sidekick.

Metallica: Some Kind of Monster (2 seizoenen): Deze verzameling bestaat uit de veelgeprezen rockdocumentaire over Metallica en een film waarin we zien hoe de groep 10 jaar later nog steeds succes heeft.

Rijmpjes uit Rijmstad (2 seizoenen): Ben je dol op lekkere, vrolijke liedjes? Zing mee met de vrienden uit Rijmstad, die hun verbeelding gebruiken en problemen oplossen!

Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Workin' Moms seizoen 5: Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Elite historias breves: Carla Samuel seizoen 1: Samuel maakt een groot romantisch gebaar op het vliegveld in een poging om Carla over te stappen voor haar vlucht naar Londen.

Black Summer seizoen 2: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

Katla seizoen 1: Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan geeft het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs, met onvoorziene gevolgen.

The Rational Life: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.
Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws