'Titans' seizoen 3 trailer hint op een dodelijke afloop

'Titans' S3 trailer hint op een dodelijke afloop

De serie Titans lijkt zich nu te baseren op de Death in the Family-verhaallijn.

Jim Pedd, 17 juni 2021 om 19:45

De eerste trailer voor Titans is binnen. We zien voor het eerst bewegende beelden van het derde seizoen van de serie, die nu op HBO Max te streamen is. Het lijkt er heel sterk op dat de klassieke A Death in the Family-verhaallijn gevolgd wordt.
Na een eerste blik op Jonathan Crane en Barbara Gordon, heeft HBO Max nu ook de eerste teaser trailer vrijgegeven voor de serie Titans. Zoals we al schreven, lijkt die te hinten op de beruchte A Death in the Family-verhaallijn.

De beelden
In de promo zien we dat Jason Todd zich lijkt te bevinden in een verlaten pretpark. Daar ontdekt hij een lijk met een glimlach op zijn gezicht. Vervolgens is er de onmiskenbare lach van de Joker, gevolgd door een kort shot van iemand die geslagen wordt met een koevoet.

Als je de comics gelezen hebt, dan begrijp je dat dit mogelijk het einde is voor het Boy Wonder. The Joker vermoordt hem namelijk precies op deze manier in de comics. Misschien is het een manier van de makers om ons te misleiden, maar duidelijk is dat de Scarecrow niet de enige klassieke Batman-schurk is die we te zien krijgen.Het derde seizoen van de serie gaat van start op HBO Max, waar de serie eerder te zien was op DC Universe. In Nederland kan je afleveringen streamen op Netflix.
Lees meer over: Titans, HBO Max, Trailer, Seizoen 3, Death in the Family

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws