'Star Wars: The Bad Batch' blijkt wel heel gruwelijk

Star Wars: The Bad Batch blijkt wel heel gruwelijk

De serie Star Wars: The Bad Batch onthult iets erg gruwelijks over de klonen.

Door onze nieuwsredactie, 19 juni 2021 19:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Wars: The Bad Batch geeft steeds meer inzicht in het universum van Lucasfilm. Een behoorlijk interessante en ergens ook wel pijnlijke onthulling, draait om de manier waarop de kloontroepen Order 66 beleefden.
Palpatine gaf dat bevel uit om de Jedi uit te moorden, wat massaal en overal gedaan werd door de klonen. Nu blijkt dat zij dat zeker niet vrijwillig deden en bewust meemaakten.

Gruwelijke wending
Palpatine plaatste een chip in het brein van alle klonen. Die chip werd gebruikt om hen te dwingen Order 66 uit te voeren, waarmee de Jedi massaal vermoord werden door hun eigen troepen.

Star Wars: The Bad Batch laat zien hoe een kloon dat ervaren moet hebben. Terwijl de Bad Batch probeert de chip van Wrecker uit z'n brein te halen, schakelt die ineens in en probeert hij zijn vrienden te vermoorden. Nadat ze dat voorkomen hadden en hij weer bij zinnen was, gaf hij toe volledig bewust te zijn geweest van wat hij deed.

Maar: hij kon zijn lichaam niet stoppen. Dat betekent dus dat de klonen die Jedi doodden, dat ook wisten. Aangezien zij vaak bevriend waren met de Jedi, was dat bepaald niet eenvoudig en moet dat een grote impact hebben gehad.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws