Keert deze 'Jupiter's Legacy'-ster nog ooit terug bij Netflix?

Keert deze 'Jupiter's Legacy'-ster nog ooit terug?

Jupiter's Legacy zou The Utopian misschien wel terug kunnen brengen, of toch niet?

Jim Pedd, 20 juni 2021 om 08:39

Acteur Josh Duhamel speelde de rol van The Utopian in Jupiter's Legacy. Zou hij die nog eens kunnen spelen?
De serie ging op 7 mei van start op Netflix, dat er 200 miljoen dollar in had gestoken. De bedoeling was om er meerdere seizoenen van te maken, maar al na 1 seizoen werd de serie geannuleerd. Dat ondanks dat de serie heel duidelijk een tweede seizoen opzette en eindigde met een cliffhanger.

Meer The Utopian?
Duhamel vertelde dat hij het erg vervelend vindt dat de serie geannuleerd werd. Hij weet niet of hij de rol van The Utopian nog eens kan spelen, maar hoopt wel heel erg dat de losse eindjes van het eerste seizoen nog opgelost worden.

"Weet je, het is gewoon enorm teleurstellend, daar zal ik niet over liegen," begon Duhamel. "We hebben allemaal zo hard gewerkt en ook enorm ons best gedaan om de serie te promoten. Ik denk ook dat hij het goed deed en het nog altijd goed doet. Dus dat we niet vernieuwd werden stelde enorm teleur."

Hij dacht ook niet dat de serie meer dan twee of drie seizoenen zou krijgen "omdat de comics niet zo enorm lang waren. Het tweede seizoen zou echt heel gaaf worden omdat je een modern tragedie zou zien en The Utopian heel wat duistere dingen overkomen."

Dat gaan we dus niet krijgen. Mocht het kunnen, is hij wel voorstander van een "film of iets dergelijks. Ik weet niet of ze het gaan doen, maar alle kostuums liggen klaar. En die waren niet goedkoop, dat kan ik je wel vertellen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Mark Millar, Millarworld, Josh Duhamel

Populair nieuws