'Fear the Walking Dead' krijgt een complete reboot met zijn zevende seizoen

'Fear the Walking Dead' krijgt een complete reboot

De serie Fear the Walking Dead is echt nooit meer hetzelfde met zijn zevende seizoen.

Jim Pedd, 20 juni 2021 om 09:19

Fear the Walking Dead heeft echt zijn draai gevonden met het zesde seizoen en zal de lijn die daarin voor het eerst ingezet werd, volgen.
Na een tegenvallend vijfde seizoen, werd het zesde seizoen helemaal anders gemaakt. De serie Fear the Walking Dead werd ineens een anthologie en dat format wordt ook in het zevende seizoen gebruikt.

Opnieuw uitvinden
Showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg beloven dan ook dat de serie zich weer helemaal opnieuw uit gaat vinden voor het nieuwe seizoen.

"Ik kan je zeggen dat we het heel gaaf vinden dat de serie een nieuw format heeft sinds het zesde seizoen, met verhalen die zich meer en duidelijker richten op de personages. En dat zetten we voort met het zevende seizoen," vertelde Goldberg.

"We gaan de serie voortzetten met die structuur, in dat format. Dat vinden we echt gaaf, want net als in het zesde seizoen zal je veel verschillende verhalen, stijlen en werelden zien binnen de afleveringen en daar zijn we echt blij mee. Ik kijk ernaar uit om dat met je te kunnen delen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Seizoen 7

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws