Netflix Top 3: Deze series is Nederland keihard aan het bingen

Netflix Top 3: Naar deze series keken we massaal

Ook vandaag zetten we weer voor je op een rij welke series het bijzonder goed deden op Netflix.

Jim Pedd, 20 juni 2021 om 18:17

Elke week kijken we naar de series die het meest gekeken werden op Netflix. Vandaag is de top drie voor een groot deel weer omgehusseld, op de nummer 1 na.
Dat we hier in Nederland op z'n tijd wel houden van een goede Franse serie, wisten we al langer. En ook nu blijkt weer dat de serie Lupin het gewoon uiterst goed blijft doen. Deze week staan de maffe en meeslepende avonturen van het personage van Omar Sy namelijk weer bovenaan.

De top drie
Goed, we duiken in de top drie:

1. Lupin (deel 2): De serie Lupin staat voor de tweede week bovenaan de top drie. Een knappe prestatie, want bijna altijd is de nummer 1 weer verstoten door een andere serie. Nu de zoon van Assane ontvoerd is door mannen in dienst van Pellegrini, is de zaak serieuzer dan ooit en staat er ook meer op het spel dan ooit.

2. Élite (seizoen 4): Het derde seizoen van Élite was al bijzonder spannend, met een heerlijk grote cliffhanger. En eindelijk zien we meer van de serie waarin we de vele drama's kunnen bewonderen rond een Spaanse privéschool.

3. Workin' Moms (seizoen 5): De serie Workin' Moms gaat weer door! Het nieuwe seizoen laat weer zien hoe verschillende moeders een balans zoeken tussen de liefde, hun carrière en het ouderschap. En nee, dat gaat nu echt niet makkelijker.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Lupin, Elite, Working Moms

Populair nieuws