search
Nieuwe Captain America-acteur haatte het idee om de rol te krijgen
Series / Nieuws

Nieuwe Captain America-acteur haatte het idee om de rol te krijgen

Anthony Mackie vond het eigenlijk helemaal niet zo tof om de nieuwe Captain America te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie The Falcon and the Winter Soldier krijgen we te zien hoe Sam Wilson, gespeeld door Anthony Mackie, langzaamaan accepteert dat hij de nieuwe Captain America wordt. Nu blijkt dat de acteur dat in eerste instantie geen goed idee vond.

Toen Marvel Studios begon met de ontwikkeling van The Falcon and the Winter Soldier, was volgens Mackie nog niet zeker wie de volgende Captain America zou worden. Hij vond het zelf maar niets, en "haatte" het idee zelfs.

Idee helemaal niks vinden
"We hadden het daar nooit over, tot de pitch van de serie uitkwam. Het was vooral een gesprek over wat er zou gebeuren met het schild, of het naar Bucky of naar Sam zou gaan," aldus Mackie.

"Aan het einde van Endgame, accepteert Sam het schild niet. Hij zegt tegen Steve: 'Het voelt alsof het iemand anders toebehoort, het voelt alsof het van jou is'. Dus op geen enkel moment was hij enthousiast over het idee dat hij Captain America zou worden."

Uiteindelijk kwamen Kevin Feige en Nate Moore met het idee van de serie, die volgens hen meer zou draaien om het idee of het archetype van Captain America, "en niet over hoe ik Captain America zou worden. Dus ik liep helemaal in de war weg uit die meeting. Ik was ook niet enthousiast. Ik haatte het idee en dacht dat het verschrikkelijk zou worden."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen