search
Keert deze 'Star Trek: Discovery'-acteur stiekem terug?
Series / Nieuws

Keert deze 'Star Trek: Discovery'-acteur stiekem terug?

Kan Star Trek: Discovery niemand minder dan Jason Isaacs terugbrengen? Dat zou wat zijn.

Acteur Jason Isaacs had een grote rol in het eerste seizoen van Star Trek: Discovery. Hij speelde Captain Gabriel Lorca, de kapitein van de USS Discovery, die uiteindelijk een Mirror Universe-bedrieger bleek te zijn.

Aan het einde van het seizoen kwam het personage om het leven en was het lot van de Lorca uit het Prime Universe nog altijd onbekend. En dus hopen fans nog altijd dat Isaac terug kan keren in de serie.

Moeilijk maar het kan
Gezien de setting die nu honderden jaren later is dan waar de serie begon, is een rol voor Lorca zeer onwaarschijnlijk. Maar Isaacs wil best terugkeren, mits het script goed genoeg is.

"De vraag gaat altijd over het scenario. Er is geen enkele rol waar ik interesse in heb, er zijn geen mensen, hoeveel ik ze ook bewonder. het gaat altijd om het script," aldus Isaacs. "Het gaat altijd om de vraag welk verhaal ik vertel. Ik wil nooit iets uitmelken om de fans alleen een plezier te doen of mijn bankiers."

Hij wil dus alleen terugkeren als er een goede reden voor is. "Ik heb het gevoel gehad dat ik iets geweldigs heb kunnen spelen. En ik zal waarschijnlijk altijd een verlangen voelen om terug te keren naar Star Trek. Ik vond het geweldig, het is een mooi universum en we hebben Prime Lorca, de Prime Universe-versie van mijn kapitein nog niet gevonden. Maar ik ga niet terugkeren alleen om erin te zitten, ik doe dat alleen als er een goed verhaal is om te vertellen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen