search
'NCIS' verliest een van zijn hoofdrolspelers
Series / Nieuws

'NCIS' verliest een van zijn hoofdrolspelers

De serie NCIS verliest een castlid, maar gek is dat niet na al die jaren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van het achttiende seizoen van NCIS blijkt officieel afscheid te nemen van een van zijn hoofdpersonen. Dat deelt de actrice die de rol speelt.

Actrice Emily Wickersham voegde zich bij de CBS-dramaserie in het elfde seizoen. Ze speelt de rol van Bishop, die nu dus afscheid neemt. "Wat een rit was het," schrijft ze op Instagram. "Deze cast, deze crew zijn de besten. Ik kan niet zeggen hoe mooi het is geweest om zo nauw met deze groep samen te mogen werken, 8 jaar en 172 afleveringen lang."

Groot geluk
"Ik heb het geluk gehad om deel te mogen zijn van een serie waarin ik mocht komen opdagen om te acteren, te lachen en te leren met buitengewone mensen. Een feit dat ik nooit zal vergeten. Dank aan CBS en NCIS dat ik onderdeel uit mag maken van een deel van de televisiegeschiedenis. De tijd vliegt."

Bekijk op instagram


In de serie wordt wel ruimte overgelaten voor actrice Wickersham om terug te keren.

Aan het einde onthulde haar personage namelijk dat ze bewust gelinkt is aan een lek van een NSA-document. Zo kan zij undercover gaan als 'in ongenade gevallen NCIS-agent' voor een missie die lange tijd gaat duren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen