'Loki' gaat veel meer onthullen over z'n leukste personage

'Loki' gaat meer onthullen over leukste personage

De serie Loki gaat echt nog heel wat onthullen over het personage Miss Minutes.

Jim Pedd, 25 juni 2021 om 17:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tara Strong is een van de meest actieve stemacteurs die er zo'n beetje zijn. De serie Loki van Marvel Studios is zonder meer een van haar grootste klussen van het moment. En we krijgen nog heel wat over haar te horen.
Strong sprak op briljante wijze de rol van Miss Minutes in, in de serie. Dat leidde tot heel wat opwinding op sociale media en nu blijkt dat we nog meer van haar gaan zien.

Meer onthullen
"Ik kan er cryptisch op hinten dat je haar weer zal zien," lacht Strong tijdens een interview met The Hollywood Reporter.

"Er wordt nog veel meer onthuld en het is geweldig om te zien hoe zich dat ontvouwt. Als je de eerste aflevering ziet, denk je misschien dat ze gewoon een opname op een scherm is. Maar in aflevering twee zie je haar als hologram en interactie hebben met Loki. Het mooie aan het personage is dat je niet echt weet wie zij is, of waar ze vandaan komt en of ze hier een belang bij heeft en wat haar intenties zijn."

De komende tijd krijgen we nog meer te horen over het personage dat volgens Strong "heel intrigerend is en dat zal zo blijven."
Bron: THR

Lees meer over: Loki, Tara Strong, MCU, marvel Studios, Disney Plus, Miss Minutes

Populair nieuws