Is dit wanneer de opnames van 'Star Wars: The Acolyte' beginnen?

De nieuwe Star Wars-serie voor streamingdienst Disney+ lijkt er sneller te komen dan gedacht.

Zilko Tarici, 26-06-2021 08:37

Het Star Wars-universum wordt de komende jaren op interessante manieren verder uitgebreid. Een van de projecten waarmee dat gebeurt is Star Wars: The Acolyte, een nieuwe live-action serie die zich in de laatste jaren van het High Republic-tijdperk afspeelt.
Eerder werd al bevestigd dat Leslye Headland (Russian Doll) is ingehuurd als showrunner van de serie, maar verdere details werden tot nu toe angstvallig geheimgehouden.

Nu lijkt het er echter op dat bekend is geworden wanneer de opnames van de mysterieuze serie beginnen. Volgens Discussing Film zou dit zijn in februari 2022 in Londen. De bedoeling is dat de 'Volume'-technologie, die eerder werd gebruikt bij The Mandalorian en Marvel-films, ook bij deze serie gebruikt zou worden.

Een unieke hoofdrolspeler
Ook zou het zo zijn dat het castingproces voor de film is begonnen en dat LucasFilm een gekleurde dame zoekt voor de hoofdrol in de serie. The Acolyte moet een mystery-thriller worden waarin de schaduwachtige geheimen en Dark Side-krachten in de High Republic worden onderzocht.

Star Wars: The Acolyte zal waarschijnlijk pas ergens in 2023 te streamen zijn via Disney+.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Star Wars The Acolyte, Disney Plus, Leslye Headland, Russian Doll, The Mandalorian, Star Wars, Andor

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix