Zo start 'The Walking Dead' seizoen 11 met 'Acheron: Part 1' en '2'

Zo start 'The Walking Dead' seizoen 11

De aftrap vindt plaats met een dubbele aflevering met de titel Acheron: Part 1 en 2.

Bram de Groot, 25 juni 2021 om 09:45

Het duurt nu echt niet lang meer voor het laatste seizoen van The Walking Dead af trapt. In augustus keert de zombieserie terug met een lang elfde seizoen en nu is duidelijk waar de eerste twee afleveringen over gaan.
Die afleveringen verschijnen allebei op 22 augustus en heten Acheron: Part 1 en Acheron: Part 2. Hieronder de door AMC vrijgegeven synopsissen.

Acheron: Part I: Terugkerend naar Alexandrië van een kritieke voedselmissie, realiseert de groep zich dat het niet genoeg is. Maggie stelt een nieuw plan voor, een mogelijke zelfmoordmissie. Wat welke keuze hebben ze? Ze moeten meer voedsel vinden zodat alle mensen kunnen overleven en Alexandrië efficiënt kunnen herbouwen. Als ze dat niet doen, valt Alexandrië. Eenmaal op de weg barst een hevige storm los en dwingt hen ondergronds in een metrotunnel. Terwijl de achterdocht toeneemt, ontstaat er chaos.

De terreur is meedogenloos terwijl onze mensen een glimp krijgen van wat Maggie en haar groep hebben doorstaan ​​voordat ze terugkeerden naar Alexandrië. Ondertussen worden degenen die door de vreemde soldaten zijn gevangengenomen, verplaatst naar een andere geheime locatie.

Acheron: Part II: De groep ontdekt dat een lid niet in veiligheid is gekomen in de metro. Omringd door Walkers is het een gegarandeerde doodswens om terug de tunnel in te gaan om de persoon te zoeken. Alle ogen zijn gericht op Negan. Het is niet langer 'No Man Left Behind'. Het motto is nu 'We Keep Going'. Met nog maar heel weinig munitie en energie over, moet de groep zich voorbereiden op de komst van de Walkers die een weg de metro in hebben gevonden.

Ondertussen is Daryl in zijn eigen intense helse situatie belandt en probeert Dog te vinden. Hij vindt meer dan hij had verwacht. Yumiko daagt het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die haar toekomst en die van Eugene, Ezechiël en Princess bedreigt.Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Tales of the Walking Dead, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws