search
Netflix zet weer na 1 seizoen een punt achter een serie
Series / Nieuws

Netflix zet weer na 1 seizoen een punt achter een serie

De serie #BlackAF krijgt alsnog geen tweede seizoen van Netflix, waarmee de serie zich bij een trend voegt.

Netflix geeft geen tweede seizoen aan #blackAF. Dat wil niet zeggen dat het verhaal van de serie helemaal voorbij is. Er kan mogelijk een film komen.

#blackAF is een mockumentary van Black-ish-bedenker Kenya Barris. Daarin zien we een fictieve versie van Barris, die ook meteen de hoofdrol speelt. Hij zoekt een weg in een zwarte familie van 'nieuw geld', die probeert zich goed in te passen in de wereld.

Tweede seizoen
In juni 2022 besloot Netflix een tweede seizoen te bestellen. Dat gaat echter niet meer door. Waarom precies is niet duidelijk.

Barris wil wel doorgaan met de serie, en denkt aan de mogelijkheid er een filmfranchise van te maken als National Lampoon's Vacation. Deadline weet te melden dat Barris nu in "vroege gesprekken" met Netflix is om dit mogelijk te maken.

Het cancellen van het tweede seizoen zou goed te maken kunnen hebben met de coronapandemie, maar mogelijk ook met een keuze van Barris en Netflix samen. De twee zouden het eens kunnen zijn met het idee dat er beter een film kan komen dan een tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen