'Arrow'-cliffhanger leidt niet tot wat je denkt

'Arrow'-cliffhanger leidt niet tot wat je denkt

John Diggle zou Green Lantern worden, maar dat blijkt onzin te zijn nu we het personage weer zien.

Jim Pedd, 19 mei 2021 08:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Helemaal aan het einde van Arrow vond John Diggle een klein doosje dat vlakbij hem gecrasht was. Toen hij het opende, zag hij iets groen gloeien, wat impliceerde dat het ging om een Green Lantern-ring.
Hoewel fans hoopten en verwachtten dat Diggle, het personage van acteur David Ramsey, een Green Lantern zou worden. En aangezien Ramsey terugkeert naar meerdere verschillende Arrowverse-projecten, was de verwachting dat hij voor de Green Lantern Corps zou werken. Maar fans moeten die verwachtingen bijstellen, want hij wees de uitnodiging af.

Afgewezen uitnodiging
Tegenover TV Line vertelde Ramsey dat zijn verschijning in series als Batwoman, The Flash, Superman & Lois en Supergirl draait om de gevolgen van die afwijzing.

"Nee, dat gaan we niet doen," aldus Ramsey. "Dit is een vroege, eerste, blik op wat voor gevolgen deze afwijzing heeft. Wat het betekent voor zijn lot. We kijken naar de eerste fysieke effecten van zijn afwijzing van wat in dat doosje zat."

In eerste instantie zou Diggle afgewezen hebben, omdat het niet helemaal past bij hem. "Elke keer als hij snel ging met The Flash, gaf hij over. En hij was altijd enorm verbaasd als hij iemand zag vliegen. Hij is op alle manieren een heel erg gegrond personage, iemand die echt aan de Aarde gebonden is. Na de Crisis kwam hij weer bij zijn vrouw, die ontvoerd was door de Monitor en kreeg hij zijn dochter Sara die uit het bestaan gewist was door Flashpoint terug. Het laatste wat hij nu zou willen doen, was een uitnodiging van iets buitenaards accepteren, omdat hij eindelijk zijn familie terug had. De gevolgen daarvan verkennen we in de komende vier afleveringen."
Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrowverse, David Ramsey, John Diggle, Arrow, Supergirl, The Flash, Superman and Lois

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws