search
'Star Wars'-ster snapt niets meer van alle series
Series / Nieuws

'Star Wars'-ster snapt niets meer van alle series

De content rond Star Wars neemt enorm toe en dat snapt Liam Neeson niet zo goed.

Disney+ zet in op een aantal merken om zoveel mogelijk mensen aan te trekken. Daaronder bevindt zich Marvel Studios, Pixar en natuurlijk ook Star Wars. Niet iedereen kan dat meer bijhouden.

Acteur Liam Neeson, die te zien was als de Jedi Qui-Gon Jinn in Star Wars: The Phantom Menace, laat weten dat hij het niet meer allemaal bij kan houden.

Heel verwarrend
Fans speculeren al een tijdje dat Qui-Gon Jinn terugkeert in de serie die in de maak is rond Obi-Wan Kenobi. Hij kan namelijk als geest via de Force communiceren met mensen in de wereld van de levenden.

Maar de acteur heeft tot nu toe gezegd dat hij niet direct terug zal keren. "Ik weet dat er zo ontzettend veel spin-offs aan zitten te komen," aldus Neeson.

"Ik ben een beetje in de war moet ik toegeven. Weet je, toen ik voor die eerste tekende, 'The Phantom Menace', vroegen mensen mij of ik voor hun kind wilde signeren. En nu vragen ze dat voor hun vader of grootvader. Ik bedoel, er zijn nu drie generaties verstreken sinds de films uitkwamen."

"Er zitten dus allemaal spin-offs aan te komen en het verbaast mij niets dat er een spin-off rond Obi-Wan komt. Ik kijk er enorm naar uit."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen