Deze acteur wil een rol in 'The Mandalorian'

Ook al is het maar een cameo, Jacob Tremblay wil dolgraag in The Mandalorian spelen.

Jim Pedd, 21-06-2021 13:33

Terwijl hij bezig is met de promotie van Pixar-film Luca, laat acteur Jacob Tremblay weten dat hij dolgraag een rol(letje) wil in The Mandalorian. De jonge acteur werd beroemd met de rol in Room van 2015, en de jongste acteur ooit om genomineerd te worden voor een Screen Actors Guild Award.
Begin dit jaar kregen we te horen dat de acteur een van de stemmen in zou spreken in Luca. En nu blijkt dat hij nog wel een toffe serie op het oog heeft: The Mandalorian.

Een rol krijgen?
Tremblay sprak met de site Collider over de vraag waar hij een rol in zou willen spelen. Daar had hij een heel duidelijk antwoord op: "Mandalorian, honderd procent!"

Vervolgens liet hij nog wat figuren van Grogu en Din Djarin zien om zijn liefde voor de serie aan te tonen. Tremblay is sowieso een groot fan van de franchise en heeft een eigen lichtzwaard met zelfbedacht ontwerp.

The Mandalorian is bedacht door Jon Favreau en draait om een premiejager. Din Djarin moet een force-gevoelig alien kind, Grogu, naar veiligheid zien te brengen en doet dat gedurende twee seizoenen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Jacob Tremblay

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader