search
Nog een schurk van 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' onthuld?
Series / Nieuws

Nog een schurk van 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' onthuld?

De serie Obi-Wan Kenobi zou mogelijk een nieuwe schurk hebben en dit is 'm.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Obi-Wan Kenobi mag dan wel in ballingschap zijn gegaan in Star Wars: Revenge of the Sith, maar dat wil niet zeggen dat zijn vijanden niet achter hem aan zitten.

Disney+ krijgt namelijk een heel eigen serie rond Obi-Wan Kenobi, waarin we het personage van acteur Ewan McGregor zien tijdens zijn tijd op woestijnplaneet Tatooine. Hij let daar op de jonge Luke Skywalker en moet hem veilig zien te houden.

Wie is de schurk?
Het is al langer bekend dat acteur Hayden Christensen terugkeert voor de televisieserie en dat hij weer in de huid van Darth Vader kruipt. Maar hij is niet de enige slechterik.

Volgens de nieuwste verhalen speelt actrice Moses Ingram inderdaad een slechterik in de serie. Zij bevestigde op Instagram al eens dat haar personage een lichtzwaard heeft in de serie en nu horen we waarom dat waarschijnlijk het geval is.

De actrice zou namelijk een Imperial Inquisitor spelen. Dat zijn in het canon types die eigenlijk dienst doen als de voetsoldaten van Darth Vader. Zij jagen op de overgebleven Jedi die nog in leven zijn na de massamoord Order 66. Dat betekent dus mogelijk dat Obi-Wan het echt zwaar gaat krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen