search
Netflix lost een grote klacht van abonnees op

Netflix lost een grote klacht van abonnees op

De streamingdienst Netflix komt zijn abonnees natuurlijk heel erg tegemoet met een nieuwe functie.

Jim Pedd
Netflix heeft eindelijk weer een van de klachten van veel gebruikers opgelost. Ditmaal gaat het om een klacht die te maken heeft met het downloaden van titels om ze offline te kijken.

Heel wat materiaal op Netflix is te downloaden en offline te kijken. Maar als die download niet compleet is heb je pech en kan je 'm niet kijken. Dat wordt nu veranderd door Netflix.

Downloaden en kijken
In de Android-app heeft Netflix al de nieuwe functie toegevoegd. In de praktijk betekent 't dat als een film of serie nog niet helemaal gedownload is en je zou stoppen met downloaden, je wel al kan gaan kijken.

Daarvoor moet een film of serie als het ware in volgorde gedownload worden, wat Netflix geregeld lijkt te hebben. Stel dat je alleen het eerste uur gedownload hebt van een serie, dan kan je dat kijken zelfs als de download niet compleet is.

"We willen het altijd makkelijker maken voor leden om hun favoriete film of serie te kunnen zien, welke taal, apparaat, verbinding of locatie ze ook hebben," aldus Netflix product innovation vice president Keela Robinson.

"Dus het gedeeltelijk downloaden is beschikbaar op Android-telefoons en -tablets en we gaan hier binnenkort mee testen op iOS."

Aanbevolen artikelen