Dit brengt 'The Handmaid's Tale' seizoen 5

Dit brengt 'The Handmaid's Tale' seizoen 5

The Handmaid's Tale gaat vermoedelijk volgend jaar door op Hulu en op Videoland.

Jim Pedd, 25 juni 2021 om 08:36

Actrice Ann Dowd vertelt over de toekomst van haar personage, Aunt Lydia, in The Handmaid's Tale. Ze heeft een rol in het vijfde seizoen.
The Handmaid's Tale begon in 2017 en was een Hulu Original. De serie werd gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1985 en biedt sociaal commentaar, geweldig acteerwerk en ziet er vaak heel gruwelijk uit.

Seizoen 5 en Aunt Lydia
In een interview met The Hollywood Reporter, ging Dowd in op het vijfde seizoen en wat ons te wachten staat voor haar vreeswekkende personage Aunt Lydia.

"Het zou mij niet verbazen als ze met het vernieuwde zelfvertrouwen van iemand die haar plek weer gevonden heeft de wereld in stapt. Zal ze wat zachter worden? Ik denk dat ik in een van de scripts las dat de rebellen niet zo breed verspreid zijn tussen de Handmaids," vertelt Dowd.

"De Junges en Moiras, dat niveau, is er niet meer. Ik denk niet dat Lydia een probleem zal hebben bij het vinden en zoeken van orde."

Overigens kocht Hulu ook de rechten op het boek The Testaments, het vervolg op The Handmaid's Tale en dus krijgen we meer te zien. Lydia is in dat boek een van de hoofdpersonen. Haar rol zal in de toekomst dus vermoedelijk alleen maar groeien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Handmaids Tale, Hulu, Videoland

Populair nieuws