search
'Doctor Strange' krijgt een magische serie op Disney+
Series / Nieuws

'Doctor Strange' krijgt een magische serie op Disney+

Disney+ zet vol in op Marvel-content en blijft dat met opvallende resultaten doen.

Brother Voodoo krijgt een eigen televisieserie op Disney+. Hij zou die spin-off krijgen nadat hij zijn debuut mag maken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, wat betekent dat de serie nog wel een paar jaar op zich zal wachten.

Marvel Studios besloot op een zeker moment om Doctor Strange te vervangen als de Sorcerer Supreme, en koos toen voor Doctor Voodoo als opvolger. Hij werd wel flink veranderd en dat zou in de serie ook het geval zijn.

Nieuwe Doctor Strange?
Het gerucht wordt de wereld in geholpen door het doorgaans betrouwbare Geekosity, van Mikey Sutton. Volgens zijn anonieme bronnen wordt Doctor Voodoo (die onder een andere naam zijn debuut zou maken) straks de zwarte Doctor Strange.

Op het moment dat Benedict Cumberbatch zijn cape aan de wilgen zou hangen, zou het dan aan Doctor Voodoo zijn om het van hem over te nemen. Het personage is dan weer flink doorontwikkeld in zijn eigen serie en klaar voor de strijd.

In de eerste Doctor Strange-film speelde Mark Anthony Brighton de broer van Voodoo: Daniel Drumm. Maar hij werd vermoord door Kaecilius.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen