Is het exit voor 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker?

Is het exit voor 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker

Actrice Jodie Whittaker ontkent, maar misschien moet ze toch wieberen bij BBC-hit Doctor Who.

Jim Pedd, 4 juli 2021 om 11:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel Jodie Whittaker en de BBC in alle toonaarden ontkennen, houden de geruchten over het einde van Whittakers Doctor Who aan. Het gerucht gaat nu dat ze dit jaar al haar regeneratie opneemt voor Doctor Who.
De geruchten begonnen eerder dit jaar, toen bleek dat Whittaker zou spelen tot in elk geval haar derde seizoen dit jaar. Net als voorgangers Peter Capaldi, Matt Smith en David Tennant (en een hele rits vroegere sterren) zou ze na drie seizoenen stoppen zodat er een nieuwe wind zou kunnen waaien door de franchise.

Laatste momenten
Op dit moment wordt het dertiende seizoen van de nieuwe era van de serie opgenomen. De verwachting is dat het seizoen eind augustus begint met de opnames en mooi voor de fans is dat vrij snel daarna ook nog een stel specials opgenomen zal worden.

Die moeten dan tot de zomer van 2022 op de plank blijven liggen. En nu is er weer het gerucht dat Whittaker voor de tweede special haar laatste momenten opneemt.

Hoewel dat gerucht maar blijft aanhouden, lijkt een snelle terugkeer er hoe dan ook in te zitten. Over twee jaar bestaat de serie namelijk zestig (!) jaar en krijgen we vermoedelijk meerdere Doctors te zien.

Voorlopig zijn het slechts geruchten over het vertrek van Whittaker.
Bron: TV Web

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws