De komende jaren komt er véél meer 'Avatar'-content

'Avatar'-franchise gaat wel heel erg uitbreiden

De komende jaren kan je nog heel veel Avatar-content verwachten is nu wel duidelijk.

Jim Pedd, 5 juli 2021 11:43

Fans van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra gaan geweldige tijden gemoet. In februari kondigde ViacomCBS aan dat Avatar Studios opgericht werd en Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko hier de leiding aan mochten geven.
Hun eerste project is een animatiefilm die zich in de franchise afspeelt. De twee vertellen nu dat het nog "even gaat duren voordat het nieuwe spul op gang begint te komen". Maar zodra er materiaal klaar is, wordt het ook echt veel.

De komende jaren
Konietzko beloofde dat hij en DiMartino een "heel ambitieus, gelaagd" plan hebben om "de rijke, grote en grotendeels onverkende geschiedenis en toekomst van de Avatar-wereld" te verkennen.

"Elk van deze projecten zal heel erg uniek aanvoelen, een eigen stijl en look krijgen. Maar alles voelt als de Avatar-wereld, al zijn het allemaal verschillende uitdrukkingen ervan, die het verdiepen en uitbreiden".

DiMartino heeft er ook veel vertrouwen in. "Als we alles gemaakt krijgen, dan kan je ervan uit gaan dat we de komende twintig jaar nog bezig zijn." Daarmee moge duidelijk zijn dat Nickelodeon van plan is om er een gigantische en langlopende franchise van te maken.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, Nickelodeon, Bryan Konietzko, Michael Dante DiMartino

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws