Deze 12 series sneuvelden dit jaar al bij Netflix

Deze series sneuvelden dit jaar al bij Netflix

Netflix zet wel regelmatig een punt achter series, dat blijkt nu ook weer.

Jim Pedd, 5 juli 2021 om 12:20

Netflix is 's werelds grootste streamingdienst, met meer dan 200 miljoen abonnees. De streamingdienst brengt wekelijks nieuwe films en series uit. Gezien dat hoge aantal is het niet heel vreemd dat men regelmatig ook series cancelt.
Door het coronavirus was Netflix genoodzaakt meer series te cancellen dan we gewend zijn. Dat betekent dat vorig jaar bijvoorbeeld GLOW sneuvelde, terwijl die serie al bezig was met de opnames van zijn vierde seizoen. Dit jaar zijn er verder al twaalf series gecancelled, waaronder projecten met grote sterren en nog grotere budgetten.

Dit sneuvelde al
We zetten voor je op een rij welke series er al allemaal gecancelled zijn:

Dad Stop Embarrassing Me!: Deze serie was een echte sitcom die draaide om Jamie Foxx. Heel sterk was 'ie niet met maar een paar dagen in de top tien.

#blackAF: Vernieuwd voor een tweede seizoen en toen toch weer niet. Pijnlijk, maar maker Kenya Barris werkt ook langzaam voor andere bedrijven dan alleen Netflix.

Grand Army: De boel ging bij dit tienerdrama achter de schermen niet heel goed, waarbij de schrijvers zelfs stopten. Netflix besloot acht maanden na de release er de stekker uit te trekken.

Jupiter’s Legacy: De eerste grote Millarworld-serie van Netflix, en een prima succes (met 26 dagen in de Amerikaanse top tien). De superheldenserie draaide om het nalatenschap van de eerste generatie helden.

La Révolution: De Franse revolutie, maar dan met zombies. Helaas scoorde de boel niet goed genoeg voor een tweede reeks.

Monarca: Netflix besloot geen derde seizoen te bestellen, al werd dat nooit officieel bevestigd door de streamingdienst.

The Duchess: Deze Britse komedieserie schijnt behoorlijk slecht gescoord te hebben op Netflix. Gek is het cancellen dus niet.

The Irregulars: De verwachtingen waren hooggespannen rond deze Sherlock Holmes-serie en de show werd ogenschijnlijk prima bekeken. Maar Netflix zette er toch een punt achter.

The Crew: Deze komedie draait om het leven in de garage dat uit de bocht vliegt voor een NASCAR-teamleider en zijn hechte crew.

Country Comfort: Nadat haar carrière in het slop is geraakt moet een ambitieuze countryzangeres alles doen om weer door te breken. Maar dat lukte niet met de serie.

Mr. Iglesias: De komiek mocht het proberen van Netflix, maar ook hem lukte het niet om iets te halen bij Netflix, gezien het cancellen.

Bonding: Deze Netflix-serie draaide om BDSM en dat was twee seizoenen lang goed voor heerlijk avontuur. Maar het derde seizoen kunnen we vergeten.
Bron: Whats on Netflix

Lees meer over: Netflix, Einde, Serie, Cancellen

Populair nieuws