search
Ehh? 'Fear the Walking Dead' moest het bijna even zonder zombies doen
Series / Nieuws

Ehh? 'Fear the Walking Dead' moest het bijna even zonder zombies doen

Zombies horen bij Fear the Walking Dead. Maar bijna misten er zombies in een van de recente afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat is Fear the Walking Dead nou zonder zombies? Een aflevering in het zesde seizoen van de serie had het bijna helemaal zonder moeten doen, ware het niet dat de makers op het laatste moment een extra shot maakten.

Het gaat om aflevering 9, Things Left to Do, waarin Virginia een stand-off heeft met Morgan Jones. Verder zien we Sherry in de bossen vluchten, waar ze de enige Walker in de aflevering doodt.

Bijna geen Walker
"Het is vreemd, want we benaderen deze scenario's altijd op een manier dat Walkers er een groot onderdeel van zijn. En we realiseerden ons dat we er geen in de aflevering hadden," onthulde co-showrunner Ian Goldberg.

"Ik denk omdat we zo bezig waren met het menselijk drama tussen Virginia en Morgan, en de laatste tekenen van de oorlog en storm die broeide en het einde van Virginia. We keken dus naar de eerste versie van de aflevering en dachten: 'Wow, er zit gewoon geen Walker in deze aflevering'."

Maar: "Dat maakte ons niet eens zo heel veel uit. Tegelijk dachten we: 'Wellicht is het goed om tenminste een Walker aanwezig te hebben'. Dus we hadden toch nog wat pick-up shots om te maken en besloten toen een Walker te gebruiken."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen