'The Witcher: Blood Origin' vindt bekend 'Star Trek'-actrice

De The Witcher prequelserie Blood Origin vindt weer een nieuwe grote naam.

Bram de Groot, 06-07-2021 20:46

Het lijkt erop dat we nog dit jaar The Witcher seizoen twee op Netflix kunnen verwachten, maar nu is er ook groot nieuws voor de geplande prequelserie The Witcher: Blood Origin. Een grote naam uit Star Trek: Discovery zal een belangrijke rol gaan spelen.
Via Netflix wordt duidelijk dat Michelle Yeoh een hoofdrol gaat spelen in Blood Origin. De actrice gaat de rol van het personage Scí­an spelen. Zij wordt omgeschreven als "de allerlaatste van haar nomadische stam van zwaardelfen. Ze is een artiest met het mes, op een dodelijke zoektocht die het lot van het continent zal veranderen."

Michelle Yeoh in The Witcher: Blood Origin
Yeoh ken je niet alleen uit de moderne Star Trek-serie. Ze speelde ook rollen in de films Sunshine en Crouching Tiger Hidden Dragon en ze is binnenkort te zien in Gunpowder Milkshake naast Karen Gillan en Lena Headey.

In Blood Origin zien we ook Laurence O'Fuarain (Game of Thrones, Vikings, Black 47) als Fjall, een krijger die werd geboren in een clan die gezworen had een koning te beschermen.

De prequel speelt zich 1200 jaar af voor de moederserie en we krijgen een blik op het ontstaan van de Witchers. Declan de Barra is de showrunner en boekschrijver Andrzej Sapkowski is aanwezig als adviseur.

Bron: Netflix

Lees meer over: The Witcher, Jodie Turner Smith, Jason Momoa, Henry Cavill, Blood Origin, Nightmare of the Wolf

Populair nieuws