'Riverdale'-actrice in 'Batwoman' seizoen 3

'Riverdale'-actrice in 'Batwoman' seizoen 3

Een opvallende naam is aan de cast van de superheldenserie toegevoegd.

Zilko Tarici, 7 juli 2021 om 15:50

Een opvallende actrice is toegevoegd aan de cast van Batwoman seizoen 3. Riverdale-actrice Robin Givens zal namelijk de belangrijke rol van Jada Jett spelen in de serie.
We kennen Givens vooral als Sierra McCoy in River Dale en Katy Keene. Ook regisseerde ze een paar afleveringen van Riverdale. Daarnaast zal ze binnenkort ook terugkeren als Darlene Merriman in de serie Head of the Class.

Jada is de CEO van Jet Industries en is niet bazig, maar wél de baas. Ze heeft zich naar de top moeten vechten en daarbij rekening moeten houden met haar onstuimige zoon. Jada heeft een goed hart, maar doet alles om haar familie te beschermen.

Wie is Jada precies?
Fans van de DC Comics denken dat Jada wel eens de live-action versie zou kunnen zijn van Jezebel Jet, een personage uit de Batman-strips uit medio 2000. In die strip was ze een model en minnares van Bruce Wayne. Uiteindelijk bleek ze een spion van de Black Glove te zijn.

Een hele andere theorie is dat Jada wel eens de biologische moeder van Ryan Wilder/Batwoman (Javicia Leslie) zou kunnen zijn. Aan het einde van het tweede seizoen werd immers onthuld dat Ryans biologische moeder nog in leven is.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Robin Givens, Riverdale, Batwoman, Head of the Class, The CW

Populair nieuws