search
Eindelijk de eerste beelden 'Succession' seizoen 3
Series / Trailer

Eindelijk de eerste beelden 'Succession' seizoen 3

De successerie van HBO start binnenkort aan zijn derde seizoen.

Het eerste seizoen van de HBO-dramaserie Succession verscheen in de zomer van 2018 op HBO en in augustus 2019 verscheen het vervolg. Nu wachten we al een tijdje op het derde seizoen.

Nu is er een korte tease verschenen voor seizoen drie van Succession waarin een belangrijke rol is weggelegd voor Brian Cox als Logan Roy, de rijke oprichter van media- en entertainmentconglomeraat Waystar RoyCo.

Hij is een onbezonnen leider wiens primaire focus zijn bedrijf is in plaats van zijn vier kinderen Connor, Kendall, Roman en Siobhan. Hij is getrouwd met Marcia, zijn derde vrouw.Succession
Op zijn 80e verjaardag choqueert mediamagnaat Logan Roy zijn familie met het nieuws dat hij voor onbepaalde tijd in zijn functie als CEO van Waystar/Royco blijft. Het nieuws brengt zijn zoon Kendall in de war, de opvolger, die middenin onderhandelingen zit over de aankoop van een digitale media-firma, opgericht door een gladde ondernemer genaamd Lawrence.

Na een spontane softbalwedstrijd lopen de gemoederen hoog op wanneer Logans andere kinderen, Roman, Shiv en Connor, bezwaar maken tegen Logans plannen, waaronder zijn wens om de manier waarop zijn uiteindelijke opvolger wordt gekozen te veranderen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen