search
Aapjestrainer 'Friends' is helemaal niet blij met een van de castleden
Series / Nieuws

Aapjestrainer 'Friends' is helemaal niet blij met een van de castleden

David Schwimmer zou zich helemaal verkeerd gedragen hebben met het aapje van Friends.

Een van de welbekende ruzies van Hollywood keert weer terug. We hebben het dan niet over die tussen Dwayne Johnson en Vin Diesel, maar David Schwimmer en Marcel the Monkey van Friends.

We weten al langere tijd dat Schwimmer bepaald geen fan was van de aapjes die het huisdier van Ross speelden. (Marcel werd gespeeld door twee vrouwelijke capucijneraapjes, eentje heette Katie en de ander heette Monkey).

Het aapje haten
Schwimmer vertelde in 1995 al eens dat hij echt een hekel had aan het aapje. "De trainers lieten mij er ook geen band mee opbouwen. Ze zijn heel, heel bezittelijk. En zeiden van: 'Ga op je punten staan, doe je werk, raak het aapje niet aan en bouw er geen band mee op'."

Dierentrainer Mike Morris vond het echt onzin dat Schwimmer dit noemt. "Dit is gewoon mijn mening. Maar in de eerste paar afleveringen had Schwimmer een hele goede band met het aapje, en daarna trok het aapje echt de lachers en leek het erop dat hij daardoor moeilijk kon concentreren."

Daarmee wijst hij Schwimmer behoorlijk hard terecht. Opvallend is ook nog dat hij zei dat de aapjes heel goed konden werken met Jennifer Aniston en Matt LeBlanc.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen