search
'Stranger Things' bouwt nu al op naar zijn vijfde seizoen
Series / Nieuws

'Stranger Things' bouwt nu al op naar zijn vijfde seizoen

Netflix lijkt richting het einde van de serie Stranger Things te werken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur David Harbour teaset het verhaal dat gepland staat voor zijn personage, Jim Hopper, in Stranger Things, als het aankomt op de laatste seizoenen. De serie gaat nu richting zijn vierde seizoen en daarna is het de beurt aan een vijfde seizoen.

Harbour, die de rol van Hopper speelt in Stranger Things, is meermaals ingegaan op de terugkeer van het personage. Recent vergeleek hij het personage al met Gandalf die weer tot leven kwam. En nu hint hij op de terugkeer en plannen voor zijn personage.

Vierde en vijfde seizoen
ET Canada sprak uitgebreid met Harbour over de plannen voor zijn personage. Hij vertelde dat men al sinds het begin plannen heeft voor het personage en dat die nu uitgewerkt worden.

"Ik bedoel, je weet dat we sinds het eerste begin van de serie, het hebben over een verhaal van deze man en dat ze mij verteld hebben wat ze ervan vinden en hoe ze ermee om willen gaan," aldus Harbour.

"We hebben het er nu over gehad hoe we dit seizoen ontwikkelingen willen opzetten en hoe we die zich willen laten uitbetalen in een volgend seizoen. En de wederopstanding was iets waar we sinds het begin aan werkten. Ze hebben een duidelijk plan en iets waar ze naartoe werken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen