search
'Loki'-schrijver ontkent deze nieuwe geruchten
Series / Nieuws

'Loki'-schrijver ontkent deze nieuwe geruchten

De serie Loki van Marvel Studios is tot nu toe behoorlijk bijzonder gebleken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Soms gaat het niet helemaal lekker met de marketing van films of series. Zo plaatste Marvel Studios Canada op Twitter een bericht dat gezien werd als een spoiler voor de laatste aflevering van de serie Loki.

In het inmiddels verwijderde bericht zagen we foto's van Hunter B-15, Alligator Loki en Boastful Loki, met als tekst: "dames en heren... de Loki's". Fans dachten daarmee dat mogelijk per ongeluk onthuld was dat Hunter B-15 ook een Loki zou zijn.

Helaas niet waar
Volgens schrijver Eric Martin is het geen spoiler. |"Ik denk niet dat dit allemaal Loki's zijn", schreef Martin in een reactie op het bericht. Hij kan het weten, want hij is schrijver en co-productie van de serie.

Of het zou ook kunnen dat hij gewoon ervoor wil zorgen dat fans nog verrast worden straks. Hoe dan ook eindigt de vijfde aflevering van Loki ermee dat Loki en Sylvie samen richting een fort in The Void gaan.

Dat forst zou Chronopolis kunnen zijn, de thuisbasis van Kang the Conquerer in de Marvel-comics. Zeker is het echter niet dat de grote schurk Kang is. Wel weten we dat er "grote krachten" in het spel zijn in de finale die op woensdag 14 juli te zien is op Disney+.

Hieronder het bericht van Martin:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen