'The Boys' krijgt een verrassende band met 'Supernatural'

'The Boys' krijgt een band met 'Supernatural'

De series The Boys en Supernatural zijn aan elkaar verbonden via Jensen Ackles en meer.

Jim Pedd, 15 juli 2021 om 08:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eric Kripke, de maker en showrunner van The Boys legt een kleine connectie tussen het derde seizoen van de serie van Amazon Prime Video en Supernatural.
Kripke ontwikkelde beide series en dat maakt het extra leuk dat Jensen Ackles te zien is in The Boys als de schurk Soldier Boy. Ackles was eerder vijftien seizoenen lang de hoofdrolspeler in Supernatural van Kripke, dus dit biedt hen een mooie kans om een verwijzing tussen de series op te nemen. En die kans laat men niet liggen.

Een Supernatural-verwijzing
In een interview vertelde Kripke over het succes van de serie van Amazon Prime Video. Hij zag een kleine connectie tussen de series op de eerste dag waarop hij dailies kreeg en ging daarmee aan de slag.

"Het is geweldig geweest. Ik bedoel, ik houd enorm van deze man. En om hem weer te hebben als man die mijn woorden leest is zo'n leuke verrassing," aldus Kripke.

"Ik bedoel, op de eerste dag van dailies, nam ik contact met hem op. Grappig genoeg was zijn eerste moment als Soldier Boy opgenomen in een shitty motel en leest hij daar mijn woorden." Daarin zag Kripke duidelijk herinneringen aan Supernatural.

Veel verder gaat het trouwens niet: "Onze gesprekken gingen vaak over de vraag hoe we voorkomen dat hij teveel lijkt op Dean Winchester. Hoe hij anders eruit kan zien en een andere stem en maniertjes kan ontwikkelen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Jensen Ackles, Amazon Prime Video, Eric Kripke

Populair nieuws