Gestoorde seksfeest in 'The Boys' is niet eens het meest bizarre van het derde seizoen

Seizoen 3 van The Boys wordt knotsgek

Het nieuwe seizoen van The Boys wordt eigenlijk nog gekker dan eerst.

Jim Pedd, 15 juli 2021 om 19:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Showrunner Eric Kripke heeft ons de laatste maanden al warm gemaakt met het aankomende seksfeest Herogasm in The Boys. Maar blijkbaar kan het altijd erger en precies daar wijst hij op in een nieuw interview.
Kripke heeft het druk met de ontwikkeling van de serie The Boys. De Amazon Prime Video Original doet het bijzonder goed bij de kijker en bij critici. Geen wonder dus dat we snel een derde seizoen krijgen en er druk gewerkt wordt aan een spin-off.

Helemaal gestoord
Gezien de populariteit, zijn de verwachtingen hoog gespannen voor het derde seizoen. Acteur Antony Starr noemde dit al zijn favoriete seizoen tot nu toe.

Details zijn er tegelijk maar weinig, al weten we dat het opmerkelijke Herogasm in de zesde aflevering zit. En net zo gestoord belooft te zijn als in de comics het geval is. Maar het kan nog erger.

Kripke vertelde tijdens een interview: "we hebben iets gestoorders. Ik denk nog altijd dat het meest gestoorde wat we gedaan hebben in de eerste aflevering zit." Dat is nog gekker dan Herogasm, hoewel dat volgens Kripke "gestoord is." Zijn mond lag een paar keer op de vloer, zo gek!
Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Amazon, Eric Kripke

Populair nieuws