'Batwoman'-actrice onthult de echte reden van haar vertrek

Ruby Rose vertelt nu hoe ze keek naar de rol en waarom ze weg ging.

Jim Pedd, 16-07-2021 07:19

Ruby Rose vertrok al na 1 seizoen van de serie Batwoman. Dat deed ze niet alleen vanwege de grote druk die bleek te horen bij het maken van een televisieserie. Er speelde meer, zo laat ze weten.
De actrice blijkt namelijk ook gestopt te zijn vanwege een latex-allergie, waar ze eerder zelf ook niets van af wist.

Kort te zien
Rose werd in 2018 gecast als Kate Kane, ofwel de Batwoman van het Arrowverse. Ze maakte haar debuut in de crossover Elseworlds, om vervolgens in de herfst van 2019 te beginnen met haar eigen serie.

Lang duurde haar tijd als Batwoman niet, want de actrice besloot te vertrekken na het eerste seizoen. Dat was een vrij grote verrassing en leidde tot veel speculatie.

Zo zou Rose veel ruzie hebben gehad op de set, een ander verhaal ging dat ze de rol te zwaar vond. Maar we hoorden ook dat het een gezamenlijk besluit was. Tijdens een interview vertelde de actrice dat ze allergisch is voor latex en daarom deels stopte.

"Vraag maar eens aan eenieder die een superheld of schurk met zo'n kostuum gespeeld heeft. Ze zijn niet heel fijn. Het is geen leuk deel," aldus Rose.

"Ik kwam erachter dat ik allergisch was voor latex en helaas was mijn masker van latex gemaakt. Dus dat jeukte enorm en het werd erger en erger. Hoe meer je ermee in contact komt, hoe erger je reactie wordt. Uiteindelijk moest ik het masker afnemen en was mijn gezicht helemaal rood. Mijn keel deed pijn en het voelde als een enge film."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Batwoman, Arrowverse, DC, Ruby Rose

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in