'Loki'-ster vertelt nu al over het tweede seizoen

'Loki'-ster nu al over het tweede seizoen

Acteur Tom Hiddleston weet nu al dat men werkt aan het komende tweede seizoen.

Jim Pedd, 17 juli 2021 om 11:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De gesprekken over het tweede seizoen van Loki worden nu al gevoerd. Dat zegt acteur Tom Hiddleston die de hoofdrol in de serie van streamingdienst Disney+ speelt.
In het eerste seizoen kregen we te zien hoe Loki werd opgepakt door de Time Variance Authority, voor misdaden tegen de Heilige Tijdlijn. Loki werd naar hun hoofdkwartier meegenomen, waar hij besloot Agent Mobius te helpen bij het oppakken van een kwaadaardige Loki-variant genaamd Sylvie.

Tweede seizoen
Tijdens de zes afleveringen kregen we heel wat verschillende twists te zien. Sylvie bleek niet gewoon zomaar een andere versie van Loki en de TVA was een bureaucratische organisatie met een behoorlijk verrassende oorsprong.

En dat biedt materiaal voor een tweede seizoen. Daar wordt volgens Hiddleston al over gesproken:

"Ik ben zo dankbaar dat we het eerste seizoen mochten maken," begon de acteur. "Eerlijk gezegd kan ik nog altijd niet helemaal verwerken dat we dit nog eens mogen doen. Ik word zo opgewonden van de mogelijkheden. We voeren de gesprekken al, diepe, diepe, diepe gesprekken. En ik kan niet wachten tot we ermee beginnen. Ik wil het publiek bedanken, want zonder hen zouden we geen tweede seizoen mogen maken. Het eerste seizoen zat hoop ik vol verrassingen en ik denk dat het tweede er nog veel meer gaat bieden."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Tom Hiddleston, Marvel Studios

Populair nieuws