Helden en schurken op 'The Walking Dead' poster

Helden en schurken op 'The Walking Dead' poster

De poster voor het elfde seizoen van The Walking Dead laat onze helden en schurken zien.

Jim Pedd, 17 juli 2021 om 10:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Voordat het epische einde van The Walking Dead op 22 augustus van start gaat, heeft AMC nog heel wat te doen wat promotie te doen. In het kader daarvan kwam men al met een interessante video voor het nieuwe seizoen en vandaag is er een banner.
Die banner toont ons de belangrijkste personages in de aankomende acht afleveringen: Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) evenals het fanfavoriete personage Officer Mercer uit de comics, gespeeld door nieuwkomer Michael James Shaw van de Commonwealth. Dat is een nieuwe beschaving die de wereld van The Walking Dead flink uitbreidt.

Nieuwe key art
De nieuwe promo-art laat dus de belangrijkste personages van seizoen 11A zien. Daarmee trapt men de eerste rits van acht afleveringen af voor de nieuwe rits. We krijgen onder meer een tweedelige seizoenspremière te zien waarin de groep van Daryl en Maggie in een door Walkers gevulde metrotunnel vastzitten op een missie die niet iedereen gaat overleven."De eerste aflevering is gestoord. Ik kan niet wachten tot mensen 'm zien," vertelde uitvoerend producent Scott Gimple over Archeron: Part I en Part II tijdens een recente aflevering van TWDUniverse.

"Het is groot, echt heel erg groot. Ik wil niet te veel verklappen, maar het bevat dingen die we nog nooit gezien hebben in de serie."
Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws