Krijgt deze Netflix-hit dan toch een derde seizoen?

Krijgt deze Netflix-hit dan toch een derde seizoen

The Haunting of Hill House zou misschien toch een nieuw seizoen kunnen krijgen.

Jim Pedd, 18 juli 2021 om 13:50

The Haunting of Hill House debuteerde in 2018 met Halloween op Netflix. Men wist al snel een grote volgelingenschare te krijgen, wat leidde tot een tweede seizoen: The Haunting of Bly Manor.
Hoewel sindsdien geen plannen gemaakt zijn door Netflix voor een derde seizoen. Maar actrice Carla Gugino, die in beide seizoenen een rol speelde, bevestigt dat maker en bedenker Mike Flanagan een boel plannen heeft voor andere projecten. Hij heeft ook meerdere series in de maak voor Netflix.

Nieuwe seizoenen
"Ik ben niet verbonden aan waar [Flanagan nu aan werkt], maar we houden er echt heel erg van om samen te werken," begon Gugino. "Dus ja, ik ben enthousiast over wat we hierna kunnen doen. Of dat een nieuwe Haunting of iets anders is."

Ze hoopt wel dat er nog een hoofdstuk komt in de reeks. "Of hij klaar is met The Haunting weet ik niet. Maar ik denk dat, wat er dan ook komt, zelfs als er geen derde komt, wat hij hierna maakt voor zijn gevoel beter is. En als hij de volgende geweldig kan maken, dan is dat zijn nieuwe project."

Flanagan maakte alle afleveringen van The Haunting of Hill House. Dat was zo'n succes dat hij meer series mocht maken voor Netflix, waarvan er nu twee in de maak zijn (Midnight Mass en The Midnight Club). Gek is het dus niet dat hij vooralsnog niet toekomt aan een nieuwe serie in The Haunting.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Haunting of Hill House, Netflix, Carla Gugino, Mike Flanaghan

Populair nieuws