Stemacteur terug in HBO-serie 'The Last of Us'

Stemacteur terug in HBO-serie 'The Last of Us'

O.a. een van de stemacteurs uit de beroemde games heeft een rol in de HBO-serie.

Zilko Tarici, 18 juli 2021 om 13:12

Nu de productie van HBO-serie The Last of Us volop in gang is, wordt de cast steeds meer aangevuld. Deze week kwamen er drie namen bij.
De drie nieuwe castleden in kwestie zijn Jeffrey Pierce (Bosch), Murray Bartlett (The White Lotus) en Con O'Neill Chernobyl). Zij zullen te zien zijn naast hoofdrolspeler Pedro Pascal en Bella Ramsey in de verfilming van Naughty Dogs geroemde survival horror-games.

Bekend met de franchise
Pierce is geen vreemdeling als het op The Last of Us aankomt. Hij werkte eerder mee aan de franchise als stemacteur. Pierce was namelijk te horen als Joels broer Tommy, die in de live-action versie wordt gespeeld door Gabriel Luna. De acteur speelt ditmaal de rol van Perry, een rebel uit de quarantaine-zone. Bartlett en O'Neill spelen de gastrollen van Frank en Bill, twee overlevenden van de pandemie die nu in hun eigen afgezonderde dorpje wonen.

In The Last of Us gaan we zien hoe Joel (Pascal) en Ellie (Ramsey) samen moeten zien te overleven in de keiharde wereld waarin ze leven. Tijdens hun reis krijgen ze met de meest ruwe omstandigheden en tegenstanders te maken.

The Last of Us zal ergens volgend jaar worden uitgezonden door HBO.
Bron: Comingsoon

Lees meer over: The Last of Us, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Pedro Pascal, HBO

Populair nieuws