search
'Cobra Kai'-maker over het bijzondere vierde seizoen
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-maker over het bijzondere vierde seizoen

De rivaliteit van de afgelopen seizoenen keert toch terug in Cobra Kai.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de makers van Cobra Kai, Jon Hurwitz, teaset dat de rivaliteit van Sam LaRusso en Tory Nichols doorgaat in het vierde seizoen.

De serie debuteerde in 2018 op Netflix en deed het erg goed. Hij werd zelfs genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor de beste komedieserie. Hoewel geen releasedatum bekend is voor het aankomende vierde seizoen, hebben cast en crew al heel vaak gehint naar wat de toekomst brengen zal.

Oude en nieuwe rivaliteiten
Tot nu toe hintte Cobra Kai er al naar dat het vierde het grootste en meest meedogenloze seizoen tot nu toe wordt. Oude rivaliteiten en nieuwe bondgenoten worden verkend, want Johnny Lawrence en Daniel LaRusso voegen hun krachten samen tegen John Kreese en Terry Silver.

Interessant is de nieuwe rivaliteit tussen de dochter van LaRusso, Sam, en Cobra Kai-leerling Tory. Tijdens een interview met Deadline hintte Hurwitz ernaar dat deze rivaliteit door zal gaan.

"Sam en Tory zijn twee van onze favoriete personages in de serie en hun rivaliteit is een nieuwe die tot de kern komt voor beiden. We kijken ernaar uit om mensen te laten zien hoe dit doorgaat in het vierde seizoen. Er was duidelijk geen liefde verloren gegaan tussen die twee aan het einde van het derde seizoen en er zit nog veel aan te komen in de toekomst. Dit is volgens ons een speciaal seizoen voor hen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen