search
'Game of Thrones'-ster vindt dat het laatste seizoen veel te kort was
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster vindt dat het laatste seizoen veel te kort was

Game of Thrones rondde zijn serie ineens heel snel af, wat behoorlijk tegenviel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de sterren van Game of Thrones vindt dat het laatste seizoen langer had moeten zijn. Acteur Kristian Nairn deelde tijdens een interview met Express zijn mening over het laatste seizoen van de televisieserie.

Game of Thrones was een vrij populaire serie van HBO. Maar het laatste seizoen voldeed niet aan de hoge verwachtingen van de fans. En dus werd de serie uiteindelijk met een nogal matig seizoen afgerond, mede doordat de boel wat overhaast afgerond voelde.

Wat langer maken
Ook Kristian Nairn lijkt dat perspectief wel te delen. "Ik probeer objectief te zijn. Maar ik ben ook een fan van de zaak, en als iets waar je heel erg van houdt niet voldoet aan je verwachtingen, dan begrijp ik het. Ik vond het laatste seizoen niet slecht, maar had wel gewild dat het langer zou zijn."

Gelukkig gaat de franchise voorlopig wel door. HBO-baas Casey Bloys regelde namelijk dat er meer series komen, waarvan House of the Dragon de eerste wordt.

"Het gaat om een geweldige franchise die al decennia oud is," begon Bloys recent in een interview over de toekomst van de franchise. "Ik weet niet hoe groot het wordt, maar het is sowieso een mooie franchise en een buitengewone wereld. Dus ik denk niet dat het bij één serie blijft."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen