Weer sneuvelt een geplande 'Game of Thrones'-serie

Weer sneuvelt een geplande 'Game of Thrones'-serie

Zo gemakkelijk is het maken van een serie rond Game of Thrones duidelijk niet.

Jim Pedd, 18 juli 2021 om 08:39

Deze week bleek dat er nog eens twee aanvullende animatieseries in de Game of Thrones-franchise in de maak zijn. Maar verborgen in dat bericht, horen we ook dat het geplande Flea Bottom-project geannuleerd is.
Die HBO-serie zou zich afspelen in het armste district van King's Landing, de sloppenwijken. Het project bereikte geen enkel moment een punt waarbij HBO het officieel wilde aankondigen. Maar nu is het dus 'dood' en zal de serie nooit te zien zijn.

Veel projecten
Waarom de serie er niet komt is niet bekend. The Hollywood Reporter meldde het feit in een uitgebreider bericht over de animatieseries die eraan zitten te komen.

Duidelijk is dat televisiezender HBO een hele rits verschillende live-action projecten in de wereld van bedenker George R.R. Martin in de maak heeft. Dat allemaal met het idee om het succes flink uit te kunnen melken, maar dan wel op een manier die HBO-waardig is.

Daardoor sneuvelde eerder al het project The Long Night, waarvan zelfs een pilot opgenomen werd. Ondanks een sterk ensemble aan castleden werd die serie geschrapt door HBO. En nu sneuvelt er dus weer een project.
Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Casey Bloys, Spinoff, Flea Bottom

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws