'Fear the Walking Dead' vindt zichzelf opnieuw uit in seizoen 7

'Fear the Walking Dead' vindt zichzelf opnieuw uit

De serie Fear the Walking Dead doet het weer helemaal anders nu.

Jim Pedd, 19 juli 2021 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Fear the Walking Dead vond zichzelf vorig seizoen al opnieuw uit. En dat gebeurt bij het zevende seizoen gewoon nog eens.
Eind vorig seizoen wist cultleider Teddy Maddox bijna een dozijn kernkoppen af te laten gaan in Texas. De Lone Star State veranderde daardoor in het 'ground zero' van een tweede apocalypse. Morgan Jones, Alicia Clark en Victor Strand behoren tot de overlevers, maar krijgen het nog zwaar in "een heel nieuwe serie".

Opnieuw uitvinden
Volgens co-showrunner Ian Goldberg heeft de serie zichzelf weer helemaal opnieuw uitgevonden. Tijdens de nieuwste TWDUniverse-stream op Twitch was hij te gast.

"De wereld is veranderd. Het landschap is anders. Er zijn meerdere kernkoppen ontploft en dat betekent dat alles anders is. Het gaat de Walkers veranderen, de leefomstandigheden en eigenlijk alles aan de manier waarop onze personages leven in deze wereld," aldus Goldberg.

Het explosieve einde van het zesde seizoen heeft dus grote impact op het zevende seizoen. "Op macroniveau vertellen we nog altijd een westernverhaal. En de anthologische aanpak van de verhalen, waar we met seizoen 6 in doken, wordt ook bij seizoen 7 voortgezet. We vertellen dus heel geconcentreerde verhalen rond twee of drie personages met een echt begin, midden en eind. Je zult zien dat de personages op verschillende locaties zijn, in wisselende duo's."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws